Alulról kukkolta a vécéző nőket

Vágólapra másolva!
Börtönre és pénzbüntetésre ítélték az USA-ban azt a férfit, aki egy nyilvános latrina szennytartályából kukkolta a betérőket. A férfit egy anya fedezte fel, végül tűzoltók húzták ki, és mosták le fecskendővel. A kukkoló azt állította, a barátnője lökte a vécébe.
Vágólapra másolva!

Egy év börtönre és ötezer dollár pénzbüntetésre ítélték az USA-ban Kenneth Enlow-t, aki egy nyilvános vécé szennytartályából kukkolta a nőket az oklahomai Sand Springs egyik közparkjában - jelentette a Gawker.com. A nyakig a szarban gubbasztó férfira egy anya figyelt fel még július elején, amikor hétéves lányával bementek könnyíteni magukon.

A nő szerint, amikor bementek a vécébe, feltűnt neki, hogy kavarog a víz. "Azt hittem, egy kígyó" - mondta a Kjrh.com helyi tévének, ám közelebbről is benézve, egy férfi nézett vissza rá a zavaros folyadékból. A kukkoló még 15 percen át ült a tartályban, amíg kiérkeztek a rendőrök - idézte a Tulsa World helyi lap az esetről szóló rendőrségi beszámolót.

A férfi a rendőröknek azt vallotta, hogy a barátnője fejbe verte egy kerékkulccsal, majd elautózott vele a parkig, ahol beledobta a vécébe. Az őt felfedező nő szerint azonban nem úgy viselkedett, mint aki bajban van, nem is kiabált segítségért. Enlow azt állította, azért hallgatott, mert eszméletlen volt. Előbb azt mondta, fél órát ült a tartályban, de később megváltoztatta a vallomását.

A férfit végül a tűzoltók húzták ki, és mosták le egy tűzoltófecskendővel, majd egy közeli kórházba szállították megfigyelésre. Ugyan sok horzsolást, karcolást találtak a fején és a karjain, megállapították, hogy egyik sérülése sem olyan, amit kerékkulcstól szenvedhetett volna el.

"Bement oda, bemászott a szennytartályba, és alulról figyelte azokat, akik használatba vették a létesítményt" - idézte a Kjrh.com a Tulsa megyei rendőrség egyik őrnagyát.