Magyart vádolnak a Londonban holtan talált nő megölésével

Vágólapra másolva!
Vádat emeltek a Londonban holtan talált magyar nő feltételezett gyilkosa ellen, aki egy szintén magyar állampolgárságú férfi. Még nem tudni, az áldozat pontosan hogyan halt meg.
Vágólapra másolva!

Vádat emeltek szerdán Londonban a vasárnap egy bőröndben megtalált fiatal magyar nő feltételezett gyilkosa ellen. A londoni rendőrség közlése szerint a gyanúsított egy ugyancsak magyar állampolgárságú férfi, a 29 éves Gy. L., aki az észak-londoni Finchley kerületben lakik. Gy. L. csütörtökön jelenik meg Hendon kerület magisztrátusi bírósága előtt.

Az áldozat holttestét az északnyugat-londoni Barnet kerület Mill Hill városrészében, egy sportpálya közelében, erdős területen találták meg. Az azonosítási folyamat lezárultával, szerda este a Scotland Yard közölte, hogy az áldozat a 25 éves K. A., aki a városrészben élt. Az RTL Klub Híradójának értesülése szerint egy zalaegerszegi, évek óta külföldön dolgozó nőről van szó.

A Scotland Yard szerdán közölte azt is, hogy az áldozaton elvégzett, időközben lezárult halottkémi vizsgálat nem járt egyértelmű eredménnyel, további vizsgálatokra van szükség a halál pontos okának meghatározásához.