Michael Jackson féltette az életét

Vágólapra másolva!
Prince Jackson szerint az apja többször is kiborult az AEG promotercég miatt.
Vágólapra másolva!

Először szólalt meg nyilvánosan Prince Jackson az apja, Michael Jackson halála óta. A 16 éves fiú az apja halálának körülményeiről beszélt a Los Angeles-i bíróságon - írja a brit BBC.

A fiú szerint az apja többször is sírva fakadt, miután AEG menedzseriroda képviselőivel beszélt. "Azt mondogatta, hogy meg fognak ölni, meg fognak ölni" - vallotta a bíróságon Prince Jackson. A promotercéget Michael Jackson anyja perelte be 40 millió dollárra a fia halála miatt.

A család szerint a cég nem ellenőrizte kellőképpen Jackson orvosát, a gyilkosság miatt elítélt Conrad Murray-t, és nem fordítottak kellő figyelmet az énekes fizikai állapotára.

Prince Jackson 12 éves volt apja 2009-es halálakor. "Sikítozást hallottunk azon az éjszakán, aztán odamentünk apánk szobájához, és láttuk, hogy Conrad doktor próbálja újraéleszteni apánkat, aki félig lelógott az ágyról" - vallotta a most 16 éves fiú. "Később a kórházban ő mondta meg nekünk, hogy meghalt."

Conrad Murray jelenleg börtönben van, miután bűnösnek találták Michael Jackson halálában. Az orvos fellebbezett az ítélet ellen. Az AEG elleni per már kilenc hete tart.