Kegyes halálnak nevezte felesége megölését

Vágólapra másolva!
Egy idős férfi megölte a feleségét, a menyét, majd magával is végzett Amerikában. A fia megkönnyebbült.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint egy 84 éves amerikai férfi megölte a feleségét, valamint a fia feleségét, majd végzett magával Los Angeles közelében - közölte a Huffington Post vasárnap. Az eset mindhárom elkövetője súlyos beteg volt, a férfi és menye Alzheimer-kórban szenvedett, a férfi felesége pedig tolószékben ült.

A gyanú szerint a 84 éves férfi először 80 éves feleségével végzett, majd 62 éves menyét ölte meg, majd a házuk kertjében egy pisztollyal és egy puskával végzett magával. Az eset után megszólalt a férfi fia is, aki kegyes halálnak nevezte a gyilkosságokat.

Jim Crabtree, aki a gyilkosság reggelén, mint korábban annyiszor, a szülei házához vitte a feleségét, hogy be tudjon menni a munkahelyére még szerdán, azt mondta, hogy a felesége évek óta nem ismerte meg, és állandó felügyeletre szorult, és ez, valamint a szülei fokozatosan romló állapota a családjuk teljes leépüléséhez vezetett.

Crabtree szerint az Alzheimer-kórral együtt járó nehézségeket csak az értheti, aki környezetében tapasztalta, hogy mivel jár ez a betegség. Mint mondta havi szinten 2 ezer dollárt költött a családja ápolására, miközben a felesége valamilyen szinten már évek óta halott volt.