Felakasztotta magát a depressziós oligarcha

Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett a rendőrségi vizsgálat szerint Borisz Berezovszkij emigráns orosz oligarcha. A szombaton Ascotban holtan talált Berezovszkij halálát a halottkémi vizsgálat szerint akasztás okozta.
Vágólapra másolva!
Ráment az élete, hogy hatalomra segítette Putyinthttp://www.origo.hu/nagyvilag/20130325-borszi-berezovszkij-orosz-oligarcha-elete-es-halala.htmlDepressziós volt, és legatyásodott az elhunyt orosz oligarchahttp://www.origo.hu/nagyvilag/20130324-depresszios-volt-es-legatyasodott-berezovszkij.htmlMeghalt az egyik legnagyobb orosz oligarchahttp://www.origo.hu/nagyvilag/20130323-meghalt-borisz-berezovszkij.html

Akasztással vetett véget életének Borisz Berezovszkij emigrációban élő orosz oligarcha - közölte a brit rendőrség a halottkémi vizsgálat után. A szombaton elhunyt orosz üzletember halálának okáról sok találgatás látott napvilágot, voltak olyan feltételezések, hogy erőszakos halált halt, de a rendőrség szerint ez kizárható, a halál oka akasztás. A toxikológiai és szövettani vizsgálatok tovább folytatódnak, ezek eredménye hetek múlva várható.

Forrás: AFP/Leon Neal

Berezovszkij depressziós volt azóta, hogy tavaly elvesztett egy pert egy másik orosz oligarchával, Roman Abramoviccsal szemben, és hatalmas perköltséget kellett kifizetnie. Pénzügyileg is megrokkant, több bankszámláját befagyasztották. Szombaton a testőre talált rá a holttestére ascoti villája belülről bezárt fürdőszobájában. Teste mellett egy kendőt találtak, feltehetőleg ezzel vetett véget életének.