Prostituálttal bukott le a svéd erkölcsrendész

Vágólapra másolva!
A rendőrök teljesen véletlenül kapták rajta svéd erkölcsrenészet főnökét, amint egy prostituálttal tölti az éjszakát egy svéd szállodában.
Vágólapra másolva!

Örömlánynál csípték fülön svéd rendőrök legilletékesebb főnöküket, egy erkölcsrendészeti ügyészt, aki hivatalosan a prostitúció üldözője. A rendőrök tippet kapva mentek a stockholmi szállodába és vártak az örömlány szobája előtt a folyosón az kuncsaftra, de nem tudták, hogy kicsoda a férfi. Amikor azután őrizetbe vették, igencsak meglepődtek a férfi foglalkozásán, azon meg még inkább, hogy épp azt az ügyészt csípték el, akinek amúgy is jelenteniük kellett volna az esetet, mert hogy éppen ő volt szolgálatban.

Az ügyész 1500 koronát - 50 ezer forintot - fizetett az örömlánynak, akinek szolgáltatására ittas állapotban az interneten bukkant rá. A férfi beismerte vétkét, a rendőrség pedig tájékoztatta a családját. "A feleségem el fog hagyni, a gyerekeim úgy vélik, hogy disznóként viselkedtem. Még a barátaim is így gondolják" - mondta az ügyész a The Local című svéd lap jelentése szerint.