Összetört a két telefonbetyár ausztrál rádiós

Vágólapra másolva!
Összetört a két ausztrál rádiós annak a kórházi ápolónőnek a halála miatt, aki információt szolgáltatott nekik a terhességi rosszulléte miatt kórházban kezelt Katalin hercegnőről, amikor az újságírók Erzsébet brit királynőnek és a férjének adták ki magukat.
Vágólapra másolva!

A két rádiós - Mel Greig és Michael Christian - az ausztrál Channel 7 tévécsatornán szólalt meg először az ügy kapcsán. Arra a kérdésre, hogy mit éreztek akkor, amikor megtudták, hogy a 46 éves ápolónőnek két gyereke volt, Christian azt válaszolta: "Nem telik el pillanat, amikor ne gondolnánk a családra, és arra, hogy min mehetnek keresztül, és az a gondolat, hogy ennek mi vagyunk az oka, gyomorszorító."

Úgy vélik, hogy a tragikus fordulatot nem lehetett előre megjósolni, a hívást csak tréfának szánták. "El sem hittük, hogy sikerülhet. Azt gondoltuk, hogy előttünk már biztos száz másik ember is megpróbálkozott ezzel a trükkel" - mondta el az interjúban Greig.

"Nem is az volt a célunk, hogy elérjük Katalint, vagy hogy bármit kiderítsünk. Csak tárcsáztunk, de közben azt gondoltuk, hogy úgy is le fogják tenni a kagylót" - mondta Christian. A rádiósok műsorának sugárzását egyelőre felfüggesztették.

Az öngyilkosságot elkövetett ápolónőnek nem anyanyelve volt az angol, így valószínűleg nem érzékelte a rádiósok erőteljes - a hívás visszajátszásán jól hallható - ausztrál akcentusát.