Letartóztatták Thaiföldön a másik magyar gyanúsítottat is

Vágólapra másolva!
K. Lajos Györgyöt azzal gyanúsítják, hogy cinkostársával megölt egy magyar férfit Phuket szigetén.
Vágólapra másolva!

A phuketi rendőrség megerősítette, hogy a Szamuj-szigeten letartóztatták az R. Péter meggyilkolásával vádolt K. György Lajost - írja a Phuket Gazette című thaiföldi lap internetes kiadása. A phuketi tartományi rendőrség parancsnoka, kapcsolatban állnak a helyi rendőrökkel, de egyelőre nem tudni, hogy a gyanúsítottat mikor szállítják Phuketbe. Thaiföldi gyanúsítottakat nem keres az ügyben a rendőrség.

A thaiföldi rendőrök a héten kihallgatták a 38 éves N. Gábort, akit szintén a magyar férfi megölésével gyanúsítanak. Thaiföldi lapértesülés szerint N. Gábor bevallotta a gyilkosságot, amelyet cinkostársával, K. Lajos Györggyel követett el egy phuketi bérelt házban még november 24-én.

R. Péter eltűnését egy Thaiföldön tartózkodó magyar barátja jelentette be a múlt héten. A holttestet a múlt pénteken találták meg egy műanyag zsákban egy gumifaültetvényen, Phuket szigetének Kathu körzetében. A mellkasán öt, a fején és az egyik bokáján két-két késszúrás volt, a keze össze volt kötözve, és csak egy alsónadrág volt rajta.

Az ügyről szóló korábbi cikkeinket itt találja.