Kifuthat az időből a lottómilliárdos

Vágólapra másolva!
Égre-földre keresik Angliában a mintegy 22 milliárd forintot érő lottószelvényt, amelyet még júniusban sorsoltak ki. A nyertes szelvénnyel este 11-ig lehet jelentkezni.
Vágólapra másolva!

Este tizenegy óráig jelentkezhet minden idők legnagyobb lottónyereményéért az egyik nyertes. Ha azonban nem jelentkezik a 64 millió fontért, vagyis 22 milliárd 343 millió forintért, akkor jótékony célra ajánlják fel a hatalmas összeget - írja a BBC.

Az Euromillions nevű lottó nyertes szelvényét az angliai Stevenage-ben adták fel, a kisváros egyik újságárusa szerint most mindenki azt találgatja, ki lehet a szerencsés. "Most mindenki a nyertes szelvényt keresi, az emberek felforgatják a lakásukat, autójukat is. Volt egy hölgy vásárlónk, aki pénzt ajánlott egy barátjának azért, ha segít neki átkutatni a házát" - mondta a trafikos.

A közel 64 millió fontot érő számokat még június 8-án sorsolták ki, összesen két telitalálatos szelvény volt. Az egyikkel már jelentkezett a nyertes Belgiumból, át is vette nyereményét, így már csak a másik nyertes szelvény gazdájának jelentkezését várják. Ha azonban szerda este tizenegyig nem jelentkezik, a hatalmas összeget jótékony célra fordítják.