Már lehet fogadni Vilmos és Kate gyermekének nevére

Vágólapra másolva!
Néhány óra sem telt el, miután bejelentették, hogy a brit Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyermeket vár, és Ausztráliában már lehetett fogadásokat kötni a baba keresztnevére. A keresztszülőkre is lehet tippelni.
Vágólapra másolva!

A brit koronához tartozó Ausztráliában már lehet fogadásokat kötni arra, hogyan fogják nevezni Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülöttjét: egyelőre a Mary, a Victoria és a John a legnépszerűbb tipp. A fogadásokért bolonduló ausztrálok már néhány órával az örömteli hír bejelentése után megtehették tétjeiket.

A keddi állás szerint a Mary, a Victoria és a John nyolcszoros pénzt fizet, a bátrabbak olyan nevekre is tippelhetnek, mint a Brynne vagy a Fergie. Előbbi esetén 1 dollárra 150, utóbbinál pedig 250 dollárt fizetnek.

Forrás: AFP
A terhesség híre lázba hozta a Brit Nemzetközösséget

A keresztszülőségre a legtöbben Vilmos öccsét, Harry herceget, illetve Katalin húgát, Pippa Middletont tartják esélyesnek. A fantáziadúsabbak David és Victoria Beckhamre is tippelhetnek.

A londoni St. James-palota hétfőn jelentette be, hogy Katalin gyermeket vár. A hercegnő azonban a terhességgel járó súlyos rosszullétei miatt kórházi kezelésre szorul, várhatóan több napig bent is tartják. A baba - függetlenül a nemétől - Nagy-Britannia és a Nemzetközösség uralkodója lesz, születése után nagyapja, Károly herceg és apja, Vilmos után a harmadik helyen áll majd a trónöröklés rendjében - a negyedik helyre szorítva nagybátyját, Harry herceget.