Meztelen fotókkal kampányolnak a pucéran lekapott Harry hercegért

Vágólapra másolva!
Meztelen vagy alig takart fotókkal kampányolnak a Facebookon Harry brit herceg rajongói, miután egy lesifotós meztelenül fényképezte le a herceget Las Vegas-i vakációján. A "Támogasd Harry herceget egy meztelen tisztelgéssel" nevű Facebook-oldalnak már több mint 21 ezer támogatója van.
Vágólapra másolva!

Meztelen fotókkal támogatja több ezer rajongója a nemrég botrányba keveredett Harry herceget a Facebook közösségi oldalon. A brit trón harmadik számú várományosának már több mint 21 ezer olyan támogatója van, aki lenge öltözetben vagy szinte teljesen meztelenül szalutálva fejezik ki támogatását, miután a herceget egy lesifotós meztelenül fényképezte le, és a képek kikerültek a sajtóba.

A Support Prince Harry with a Naked Salute - Támogasd Harry herceget egy meztelen tisztelgéssel nevű Facebook-oldal több felhasználója a 27 éves herceghez hasonlóan szintén katona. Néhányan brit zászlót vagy fegyvert maguk elé tartva takarják el férfiasságukat.

Az elmúlt héten jelentek meg az interneten a trónörökösről a Las Vegas-i nyaralásán készült lesifotók, amelyeken meztelenül látható egy szintén meztelen fiatal nővel. A The Sun című bulvárlap volt az egyetlen brit újság, amely nyomtatásban közölte a felvételeket. Szerdáig mintegy 3600 panasz érkezett be a képek megjelentetése miatt a sajtóetikai bizottsághoz.

Harry helikopterpilótaként szolgál a brit légierőnél. A botrány kirobbanása után hétfőn jelenik meg először a nyilvánosság előtt a londoni paralimpiai játékok nézőjeként.