Nekiment Chuck Norrisnak egy leszbikus cserkész

Vágólapra másolva!
Áll a bál az amerikai cserkészszövetség körül, ahonnan mássága miatt rúgtak ki egy cserkészvezetőt. A vitába Chuck Norris színész is beszállt a melegekkel ellentétes oldalon. A kirúgott leszbikus cserkészvezető hevesen kritizálta, és vitára hívta az akciósztárt.
Vágólapra másolva!

"Nincs tisztában a tényekkel" - vádolta meg Chuch Norrist egy leszbikus anya, korábbi cserkészvezető, akit mássága miatt kirúgtak a szervezetből, és a fiát is távozásra kérték.

Jennifer Tyrell azért kritizálta az 1980-as évek akciószínészét, mert az egy lövészlapban elítélően írt az amerikai cserkészszövetség (Boy Scouts of America - BSA) egyik vezetőjének azon szándékáról, hogy eltöröltesse a cserkészeknél a melegekre vonatkozó tilalmat. Chuck Norris szerint ezzel csak Barack Obama kormányánál akar bevágódni a kezdeményező.

Tyrell kihívta vitára Chuck Norrist. "Amióta kirúgtak a cserkészektől, szülők, cserkészek, és több százezer amerikai biztosított a támogatásáról. Chuck Norris egyáltalán nincs tisztában a tényekkel, és szeretném, ha elbeszélgetne a családommal és a többi baráti cserkészcsaláddal" - idézte a Guardian brit lap.

A cserkészektől áprilisban kirúgott Tyrell ügye nagy felzúdulást keltett, egyre több kritika éri a BSA-t a melegek megkülönböztetése miatt. Az ügyben közel 300 ezren írtak alá online petíciót, amely a BSA hozzáállásának megváltoztatását követeli.