Gumilövedékkel lövöldözött egy moszkvai ámokfutó

Vágólapra másolva!
Négy sérültje van annak az éjszakai támadásnak, amelyben egy orosz ámokfutó gumilövedékes fegyverrel támadt fiatalokra Moszkvában. A sérültek érettségiző diákok lehettek, a támadó indítéka egyelőre nem ismert.
Vágólapra másolva!

Gumilövedékes fegyverrel támadt egy ismeretlen férfi fiatalokra szombat éjszaka egy moszkvai parkban. A támadásban négyen megsebesültek.

A lövöldözést követően a férfi késsel megszúrt még egy fiatalt. A sebesülteket kórházba szállították, a támadó elmenekült a helyszínről. A moszkvai iskolákban most tartják az évzárót, meg nem erősített értesülések szerint a támadás áldozatai érettségiző diákok.

Az esetről a Rosszija 24 tv-állomás számolt be a rendőrségre hivatkozva, a hírt a news.rambler internetes hírportál is átvette. Egy héttel ezelőtt az észak-oroszországi Murmanszkban történt hasonló támadás egy éjszakai klubban, egy társaság szóváltás után pisztolyokból és puskákból tüzet nyitott egy másikra. Akkor az öt percig tartó lövöldözésben nyolcan megsebesültek, egyikük még a mentők érkezése előtt a helyszínen meghalt.