Egy utas a sínekre lökte az orosz metróellenőrt

Vágólapra másolva!
Oroszországban vitatkozott egy utas és egy ellenőr egy metróállomáson, mire az utas a sínek közé lökte az ellenőrt. Szerencsére a szerelvény késett.
Vágólapra másolva!

Egy szentpétervári metróállomáson egy utas a sínekre lökött egy metróellenőrt - írja a Daily Mail brit újság. Az esetről videó is készült.

A női ellenőr egy utas jegyét akarta ellenőrizni a képek szerint, azonban vita alakult ki kettejük között. Hirtelen az utas a sínekre lökte az ellenőrt, másodpercekkel az előtt, hogy a következő szerelvénynek a menetrend szerint meg kellett volna érkeznie az állomásra. Szerencsére a metró késett.

A vitát és a lökdösődésnek egy másik utas is a tanúja volt, aki miután látta, hogy az ellenőr a sínek közé esik, először pofon ütötte az elkövetőt, és csak az után sietett az ellenőr segítségére.

A női ellenőr felmászott a peronra, nem esett különösebb baja.

Ezután a neki segítő utas el akarta kapni az elkövetőt. A nőt a sínek közé lökő utast végül elkapták, de az újság nem írja, hogy a másik utas vagy valaki más fogta-e el. Most börtön vár rá, gyilkosság kísérletével gyanúsítják.