Barackkal védekeznek a démonok ellen Kínában

Vágólapra másolva!
Az összes barack és durranós puska elfogyott Kína egyik észai országrészben lévő településén, ahol május végén összedőlt egy templom. A kínai média jelentése szerint a helyiek attól tartanak, hogy ártó démonok rabolják el a gyerekeiket, ezért barackkal és durranós puskával próbálnak meg védekezni.
Vágólapra másolva!

Barackkal és durranós puskával védekeznek a démonok bosszúja ellen Kína egyik északi tartományában, ahol május végén egy földrengés után összedőlt egy templom - közölte a Time internetes kiadása pénteken. A templom összedőlése után a helyiek között elterjedt a pletyka, hogy ártó szellemek fogják elrabolni a gyerekeiket, és ez ellen csak barackkal és durranós puskával lehet védekezni.

A kínai média jelentése szerint az emberek megrohamozták a szupermarketeket, ahol pillanatok alatt elfogyott a barack, valamint a kínai újév megünneplésekor használatos durranós puska. A kínai médiában megjelent vélemények szerint hiába a gyors kínai gazdasági fejlődés, az ország lakosságának nagy hányada még mindig hisz a babonákban, és ez a kínai oktatási rendszer gyengeségeit mutatja.