A boltban hagyta a rabló az aranyvibrátor töltőjét

2012.06.01. 15:25

Ritka értékes, 4000 dolláros, aranybevonatú vibrátort rabolt egy férfi Brazíliában, de elfelejtette magával vinni az eszköz töltőjét.

Egy fegyveres férfi rabolt ki egy luxus szexboltot Brazíliában. A férfi elrabolt egy 18 karátos arannyal kirakott vibrátort, amelynek értéke 4000 dollár (egymillió forint) - írta a Guardian.

A rendőrség tájékoztatása szerint a rabló besétált az Erotica Luxo nevű boltba Brazíliavárosban, megkötözte az eladót, majd elvitte a drága szexuális segédeszközt. A lap azt írta, ezen kívül semmi mást nem lopott el a férfi.

Az Erotica Luxo tulajdonosa szerint nem sokra megy a rabló a vibrátorral, mert a svéd gyártmányú eszköz magja acélból van, így nehéz róla leválasztani az aranybevonatot. Ezen kívül a rabló elfelejtette magával vinni az eszköz töltőjét. "Tényleg nem tudom, mit akar kezdeni vele" - mondta, hozzátéve, hogy ezt a férfi fantáziájára bízza.

Brazíliában a Valentin-napnak megfelelő ünnepet két héten belül tartják Brazíliában, ezért a szexboltoknak most jelentős forgalmuk van.