Emberi lábat küldtek a kanadai kormánypártnak

Vágólapra másolva!
Véres csomagot kézbesítettek ki a kanadai Konzervatív Párt főhadiszállására, melyben egy levágott lábat találtak. Nem sokkal később Montrealban egy torzóra bukkantak egy bőröndben, a rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy van-e összefüggés a két eset között.
Vágólapra másolva!

Postán küldtek egy levágott emberi lábat a kanadai Konzervatív Párt központi címére Ottawában - írja a brit Guardian a kanadai rendőrség tájékoztatására hivatkozva.

A rendőrséget akkor értesítették, amikor a recepciós kibontotta a véráztatta csomagot a kanadai miniszterelnök, Stephen Harper pártjának központjában. Azonnal hívták a szakembereket, akik az épületen kívül bontották ki a csomagot. Ekkor derült ki, hogy egy levágott emberi lábfej van benne.

A csomag a kormányzó Konzervatív Pártnak volt címezve, nem volt konkrét személy megjelölve rajta - közölte a rendőrség. Stephen Harper miniszterelnök irodája egyébként nem abban az épületben található, ahová a csomagot küldték.

Az ottawai rendőrség a nyomozás során a monteralival is együttműködik, ugyanis ott egy torzót találtak egy bőröndben. A montreali rendőrség jelenleg a szeméttelepen kutat a hiányzó végtagok után. A hatóságok azt próbálják megállapítani, hogy a talált testrészek egy személytől származnak-e, de egyelőre azt mondták, hogy túl korai lenne találgatni. "Ez szörnyű" - mondta Brad Trost konzervatív képviselő, aki az eset után megjelent a párt székházában. Szerinte valaki beteg ötletéről lehet szó.