Elvesztett szelvényről beszél a világrekorder lottónyertes

Mega Millions amerikai lottójáték
Vágólapra másolva!
Nem találja a nyertes lottószelvényt - állítja a múlt heti Mega Millions amerikai lottójáték egyik nyertese. Kollégái szerint csak dugdossa, hogy ne kelljen osztozni a százmillió dolláros nyereményen.
Vágólapra másolva!

Elveszett a nyertes szelvény - állítja Mirlande Wilson, aki a múlt héten világrekord nyereményt nyert a Mega Millions nevű amerikai lottójátékon. Az egyik Baltimore-i McDonald'sban dolgozó haiti bevándorló munkatársai azonban úgy vélik, a nő eldugta a szelvényt, hogy ne kelljen odaadnia nekik a nyeremény őket megillető részét. Kollégái szerint a szelvényt kollektívában vásárolták, de a nő állítja, a nyertes számok nem a közös, hanem egy másik szelvényen voltak, amelyet viszont kimondottan magának vett.

Hiába jelentette be azonban, hogy ő az egyik nyertes - a múlt heti rekordnyereményen három nyertes osztozik, akik egyenként több mint százmillió dollárt (22,5 milliárd forintot) kaphatnak adózás után -, eddig nem mutatta meg a nyertes szelvényt, sőt ehelyett, a Telegraph brit lap beszámolója szerint, zavaros magyarázkodásba fogott, hogy hol is lehet a rengeteg pénzt érő papírdarabka.

Csak annyit tudni, hogy az egyik nyertes szelvényt a munkahelye melletti vegyesboltban vásárolták. A másik két nyertes közül egy kansasi már jelentkezett a nyereményért, de a harmadik nyertes - aki az illinoisi Red Budban adta fel a nyertes szelvényt, még nem. Neki szeptember 28-ig van még ideje kérni a summa kifizetését.