Meglőtte a fia gyilkosát egy kínai férfi Vágsellyén

Vágólapra másolva!
Halálra késelt egy férfi egy kínai fiatalembert a szlovákiak Vágsellyén. Az áldozat anyja kiugrott az ablakon, az apja lábon lőtte a támadót, akit később elfogott a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Késelés és lövöldözés volt szombat délután a szlovákiai Vágsellyén. Ketten megsérültek, egyikük a kórházba szállítását követően életét vesztette - írja az Újszó.com.

Egy 29 éves peredi férfi szombaton megjelent egy kínai család vágsellyei házában, megkötözte az ott élő 47 éves férfit és annak 21 éves fiát. A fiúnak sikerült kiszabadulnia, a tettes akkor négy szúrt sebet ejtett a nyakán, a mellkasán és a lábán. A megkéselt fiatalember a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe - közölte az illetékes rendőrkapitányság.

A támadó a késelés után elmenekült, de a megsebesített férfi apja utánafutott, és lábon lőtte. A tettest elfogták és kórházba szállították, nincs életveszélyes állapotban. Arról, hogy mi lehetett a bűncselekmény indítéka, egyelőre nincs információ, de az Új Szó szerint korábban a család alkalmazottja volt.

Megsérült az elhunyt fiatalember édesanyja is, amikor az incidens idején kiugrott az ablakon. Őt lábsérüléssel szállították a nyitrai kórházba, sokkos állapotban van.