Eladták a francia sorozatgyilkos házát

Vágólapra másolva!
A házat 57 ezer euróért vette meg egy szomszéd. A pénzt az áldozatok hozzátartozói kapják. A francia sorozatgyilkos, Michel Fourniret korábban hét lányt erőszakolt és gyilkolt meg a házban.
Vágólapra másolva!

Eladták Michel Fourniret francia sorozatgyilkos belgiumi házát, hogy a bevételt az áldozatok hozzátartozóinak a bíróság által megítélt kártalanítására fordítsák. A Belgium délnyugati részén, a francia határhoz közeli Sart-Custinne-ben fekvő házat 57 ezer euróért vásárolta meg az árverésen egy idős környékbeli lakos, aki a földdel akarja egyenlővé tenni, hogy eltüntesse a rettenetes bűncselekmény-sorozat utolsó nyomát is.

A háznál, amelyben 1991 és 2003 között lakott Fourniret a feleségével és bűnsegédjével, Monique Olivier-val, 2005-ben tíz napig ástak, mivel a nő azt állította, hogy a férje három bébiszitter hulláját földelte el a kertben.

Michel Fourniret-t 2008-ban letöltendő életfogytiglanra ítélték hét fiatal lány megerőszakolásáért és meggyilkolásáért. A ház a házaspár fiának nevén volt, ennek ellenére a bíróság elrendelte a kényszerárverést, hogy jóvátételt fizethessenek az áldozatok hozzátartozóinak, akiknek még kétmillió euróval tartozik a sorozatgyilkos pár.