Elnöki sarjnak hitte Berlusconi a vele kéjelgő tinédzsert

Vágólapra másolva!
Az olasz miniszterelnök állítólag meg volt győződve arról, hogy szexbotrányának főszereplője a korábbi egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak unokája. Silvio Berlusconit egy 17 éves marokkói táncoslánnyal, Rubyval való viszonya miatt szorongatják az ügyészek: egy friss vallomás szerint a politikust ügyesen rászedte a fiatalkorú prosti.
Vágólapra másolva!

Újabb fordulatot vett Silvio Berlusconi korábbi olasz miniszterelnök szexbotránya, miután az ügyet tárgyaló bíróságon többen is vallomást tettek Berlusconi és a 17 éves marokkói táncosnő, Ruby kapcsolatáról. A tanúk vallomásából kiderült, hogy az olasz politikus sokáig azt hitte, a lány, akit meghívott magához, elit családból származó elnökivadék, Hoszni Mubarak egyiptomi elnök unokája.

Berlusconit jelenleg azzal vádolják az olasz ügyészek, hogy a 2010-ben még csak 17 éves Rubyt prostituáltként fogadta fel, és így fiatalkorúval kéjelgett. A volt kormányfő tagadja ezt, és azt állítja, hogy semmi rosszat nem tett a lánnyal. Hogy tisztázzák, pontosan mi is történt kettejük között, mélyreható vizsgálat indult Berlusconi elhíresült bunga-bunga-partijainak feltérképezésére, amelyeken az ügyészek szerint sztriptíztáncosok, és rúdtáncosok léptek fel, felbérelt prostituáltak pedig leszbikus előadásokat tartottak.

Az ügy legújabb milánói tárgyalásán a Telegraph című brit napilap szerint vallomást tett Berlusconi egyik korábbi segédje, Valentino Valentini, aki rálátott Berlusconi és Ruby viszonyára. A férfi szerint a politikus meg volt róla győződve, hogy a lány, akit elhívott a partijaira, Hoszni Mubarak unokája. Olyannyira, hogy amikor Mubarak 2010 májusában hivatalos látogatást tett Rómába, Berlusconi el is mondta neki, hogy "ismeri az egyik rokonát".

Forrás: AFP
Rubynak a valóságban nincs köze Mubarakhoz

A segéd szerint a hivatalos találkozót követő ebéden meglehetősen kínos beszélgetés keveredett Berlusconi bejelentéséből. Az egyiptomi delegáció azt találgatta, hogy vajon nem egy híres egyiptomi énekesnőre gondol-e az olasz kormányfő. A kínos esetet a bíróságon egy másik szemtanú, Berlusconi korábbi mezőgazdasági minisztere is megerősítette.

Berlusconi hite a 17 éves marokkói táncoslányban még ezután sem ingott meg - írja a Telegraph. Amikor 8 nappal később Rubyt lopás miatt letartóztatták, a politikus arra hivatkozva kérte a rendőrségtől a szabadon bocsátását, hogy a lány az egyiptomi elnök rokona. A rendőrség ezután el is engedte Rubyt, aki azonban valószínűleg egyszerű prostituált. Erre később valószínűleg az olasz politikus is rájött: segédjének vallomása szerint néhány nappal az eset után Berlusconi azt mondta neki: "Tudod, minden, amit mondott nekem, egy nagy rakás hazugság volt".