Elsírta magát a bíróságon a walesi kislány feltételezett gyilkosa

Vágólapra másolva!
Feldühödött tömeg fogadta a bíróság előtt azt a 46 éves férfit, akit egy ötéves walesi kislány elrablásával és meggyilkolásával vádolnak a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A Mark Bridgert hétfőn bírósági meghallgatásra vivő rabszállító kocsit a feldühödött lakosok üvegpalackokkal is megdobálták: a férfit ócsárló tömeget a helyi rendőrség kordonja tudta csak visszatartani.

A BBC tudósítása szerint a bírósági meghallgatáson Bridger sírva vette tudomásul az ellene felhozott vádakat: a férfit a gyilkosság és a gyermekrablás mellett a hatóságok félrevezetésével is vádolják.

Bridgert a walesi hatóságok azzal vádolják, hogy a múlt hét elején ő rabolta el és gyilkolta meg az ötéves April Jonest. Bár a rendőrség még folytatja a keresést a múlt héten eltűnt gyerek után, a nyomozók egyre kevesebb esélyt látnak arra, hogy élve megtalálják őt.

April hétfőn tűnt el machynllethi otthonából, ahol családja háza előtt játszott a barátaival, majd beszállt egy furgonba, azóta pedig senki nem tud róla. Mark Bridgert a településről északra kivezető egyik főúton fogták el a rendőrök, mert Land Rover Discovery típusú gépkocsija nagyon hasonlít ahhoz, amilyenről a kislány barátai leírást adtak a hatóságoknak.

A walesi község lakosságát sokkolta a kislány eltűnése, a településen még sosem történt ilyen súlyú bűncselekmény.