Megmutatják a dánoknak, mi a helyzet Kate mellével

Vágólapra másolva!
Franciaországban bírósági ítélet döntött arról, hogy nem lehet nyomtatásban lehozni a Kate Middleton brit hercegnőről készült félmeztelen képeket. Dániában viszont nincs ilyen tiltás, ezért egy bulvármagazin mellékletet szentel a képeknek.
Vágólapra másolva!

Tizenhat oldalas mellékletet szentel Katalin cambridge-i hercegnő topless képeinek egy hírességekre specializálódott dán bulvárhetilap.

A Se & Hoer című lap főszerkesztője, Kim Henningsen szerint a bikinifelső nélkül lencsevégre kapott Kate Middleton fényképeit tartalmazó szám csütörtökön kerül az újságárusok polcaira. Úgy fogalmazott, meg akarják mutatni a szórakoztatóipari hírekre éhes dánoknak, hogy "mi is a helyzet ezekkel a fotókkal".

Henningsen szerint eredetileg mintegy 240 fényképet kínáltak fel a magazinnak, ám a szerkesztők végül úgy döntöttek, hogy csak 60-70 képkockát fognak közölni. A főszerkesztő nem volt hajlandó elárulni, hogy kitől és mennyi pénzért szerezték a képeket.

Vilmos herceg feleségének félmeztelen fotóit már francia, olasz és ír lapban is közölték, illetve az interneten is futótűzként terjedtek. Egy franciaországi bíróság keddi határozata szerint a fotókat a jövőben nem lehet nyomtatásban lehozni.