Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Repülőből zuhant egy férfi az utcára

Vágólapra másolva!
A helyi lakosok hangos puffanást hallottak, és utána fedezték fel a halottat. A terület a Heathrow repülőtérre tartó egyik légifolyosó alatt fekszik, a férfi feltehetően potyautas volt, és egy utasszállító repülő futóműszekrényéből zuhanhatott le.
Vágólapra másolva!

Afrikából származott az a férfi, akinek holttestére vasárnap reggel találtak egy nyugat-londoni utcán. A férfi halálra zúzott testét Mortlake londoni külváros egyik utcáján látták meg a helyiek, miután egy hangos puffanást hallottak. Meg nem erősített jelentések szerint egy parkoló autó tetején landolt. "Hihetetlen! Az első, ami az eszembe jutott, ahogy ránéztem a holttestre, hogy biztos nagyon magasról zuhant le" - idézte a Sky News brit csatorna híroldala Billy Watson helyi lakost.

A Sky News szerint Mortlake pontosan a Heathrow repülőtér déli kifutójának légifolyosója alatt fekszik, ami miatt nem zárható ki, hogy a férfi egy repülőgép futóműszekrényéből zuhant ki, ahol feltehetően potyautasként tartózkodott. A Sun brit bulvárlap szerint az észak-afrikai származású férfi 600 méteres magasságból zuhanhatott le - itt nyitják ki a leszálló gépek a futóműveiket -, de ekkor valószínűleg már nem élt.

Volt már példa arra, hogy Nagy-Britanniába tartó illegális bevándorlók az utasszállító repülők futóműszekrényében próbáltak meg elrejtőzni, legutóbb augusztusban találtak egy holttestet a British Airways Fokváros-London járatának futóművében.

Az ide bújó potyautasoknak nem sok esélyük van a túlélésre a 10 ezer méteres magasságban mínusz 40-60 Celsius-fokban repülő gépeken. A kamra a felszállás után egy órán belül teljesen kihűl, így aki itt rejtőzik, halálra fagy, hacsak meg nem fullad előtte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről