Agyonlőtt embereket találtak az Alpokban

Franciország, Alpok, Chevaline, francia csendőrök blokkolják a helyszínre vezető utat
Vágólapra másolva!
Három agyonlőtt ember holttestére bukkantak egy gépkocsiban szerdán a Francia-Alpokban, egy negyedikre pedig a közelben találtak rá - jelentették be este a hatóságok. A rendőrségnek egyelőre elképzelése sincs, mi történhetett a turisták körében népszerű helyen.
Vágólapra másolva!

A Grenoble környékén lezajlott, ismeretlen okú incidensben megsebesült egy kislány is, akiről először azt közölték, hogy lelőtték, és belehalt a sérüléseibe, de később az ügyészség helyesbített, mondván, hogy súlyos állapotban van. A BBC szerint a helyszínen találtak a 10 évesnél fiatalabb kislányra, aki jelenleg intenzív osztályon fekszik, ahová helikopterrel szállították.

Egy nem hivatalos forrás azt közölte a helyi médiával, hogy a három holttest egy angol rendszámú BMW-ben volt, egy erdei úton, Chevaline falu közelében, Haute-Savoie régióban. A negyedik áldozat egy kerékpáros, ő a közelben hevert a földön.

Egy másik biciklista fedezte fel őket, aki sokkos állapotba került.

A helyszínre mintegy 60 rendőr érkezett, a többszörös gyilkosság nyomait kutatják. Eric Maillaud ügyész szerint egyelőre nem tudták megállapítani az áldozatok kilétét vagy állampolgárságát, de még teóriájuk sincs arra, hogy mi történhetett.

Forrás: AFP/Jean-Pierre Clatot
A francia csendőrség lezárta a helyszínre vezető utat