Bocsánatot kért a brit miniszterelnök felesége

Vágólapra másolva!
Az év elején egy kocsmában felejtette a lányát David Cameron és a felesége, Samantha. Az eset után főként Cameron vállalta a felelősséget, de a felesége most elismerte, hogy valójában nem a férje, hanem ő felejtette a gyereket a pubban.
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kért a brit miniszterelnök felesége, amiért az év elején egy kocsmában felejtette a lányát, Nancyt. David Cameron neje, Samantha a Guardianben beszélt a Nagy-Britanniában nagy port kavart esetről. Nancy elvesztéséért az eset után David Cameron vállalta a felelősséget, de most a felesége elismerte, hogy valójában az ő hibája volt, hogy a gyerek a kocsmában maradt.

A pár lányukkal egy otthonukhoz közeli kocsmában volt, de amikor hazaindultak, nem vették észre, hogy a gyerek még a mosdóban tartózkodik. Nancyért végül Samantha ment vissza a pubba, a kislánynak nem esett bántódása. Samantha Cameron az esetről elmondta, hogy miután ellenőrizte, hogy minden sál és kesztyű megvan, megnyugodott, hogy nem hagynak semmit a helyen, és hazaindultak, miközben a lányuk még a mosdóban volt.

Korábban Cameron felesége arról beszélt, hogy a négy gyerek mellett listákra van szüksége, hogy ne felejtsen el semmit. Samantha Cameron a gyerekek ellátása mellett heti két napot dolgozik vezetőként az egyik brit luxusáruházban.