Munkát kapott, ezután tűnt el a magyar lány

Vágólapra másolva!
Egy nappal azután tűnt el, hogy jó állást kapott nővére szerint az a magyar lány, akit vasárnap óta keresnek Máltán. A lány szerint a húga nem magától írta azt a Facebook-üzenetet, amelyben azt kérte, hogy hagyják békén. Az eltűnt lány testvére abban sem biztos, hogy egyáltalán ő írta az üzenetet.
Vágólapra másolva!

Orosházán és környékén, így például Nagyszénáson élt, illetve Gyomaendrődön cukrásznak tanult legutóbb a Máltán elmúlt hétvégén eltűnt magyar lány - írja a Békés megye híreivel foglalkozó Beol.hu pénteken. A lap megszólaltatta az eltűnt 19 éves lány, Révész Ágnes nővérét is, aki a lány anyjához hasonlóan nem hiszi el a lány nevében írt Facebook-üzenetet, amely szerint jól van, és ne keresse senki, mert nem akar sem a keresztszüleihez, sem Magyarországra hazatérni.

"Nem hiszem el. Ott is minden híradás az eltűnéséről szólt, biztosan látta. Jelentkezett volna rendesen, nem így intézte volna el a dolgot" - mondta féltestvéréről Révész Linda. A lány szerint vagy helyette írták az elköszönő levelet, vagy kényszerítették. "Mondogatta is, hogy mennyire hiányzunk neki, nem hiszem el, hogy önszántából veszett nyoma" - mondta.

Munkát kapott, majd másnap eltűnt

Révész Ágnes márciusban ment ki a szigetországba rokonaihoz, ahol az unokatestvéreire vigyázott. Nővére elmondta: egy líbiai családnál is takarított Ágnes, aki egy 20-ai, tehát egy héttel ezelőtti beszélgetés során örömmel közölte, hogy talált normális munkát, rendes fizetésért. Egy szállodában fog dolgozni. Másnap veszett nyoma - írja a lap.

"A barátairól nem mondott semmit, csak arról, hogy milyen pezsgő az éjszakai élet, hogy milyen nagy bulik vannak, ami nekem is tetszene. Jó pasikról beszélt, és arról, hogy sok a turista. Úgy volt, hogy szeptemberben a másik húgommal kimegyünk hozzá, mert Máltán még akkor is nyár van. Decemberben tervezte, hogy hazatér" - mondta a testvére. Hozzátette: nem tud arról, hogy lett volna Ágnesnek kedvese.
Az eltűnésével kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy tudomása szerint Qawrában, a tengerpart felé sétálva veszett nyoma. A pletykák szerint később egy fekete taxiba szállt be. Ugyancsak máltai szóbeszéd, mely szerint az eltűnése után két nappal sétálni látták a környéken.

Hogy merre lehet a lány, nem tudni, az viszont biztos, hogy csütörtökön töltötte be a tizenkilencet. A tervek szerint Ágnes édesanyja, Szilvia hamarosan kiutazik a szigetországba. Linda bízik a máltai rendőrségben, hogy épségben megtalálják a húgát.