Az eltűnt magyar lányra vár a máltai rendőrség

Vágólapra másolva!
Közleményben kéri a máltai rendőrség a szigetországban eltűnt magyar lányt, hogy jelentkezzen a rendőrségen, mert csak így tudnak megbizonyosodni arról, hogy valóban épségben van. A lány csütörtökön írt a Facebookon a szüleinek, hogy jól van, de ők attól tartanak, hogy elrabolták.
Vágólapra másolva!

Az eltűnt magyar lány jelentkezését várja a máltai rendőrség - írja egy máltai lap internetes kiadása pénteken. A rendőrség közleményben fordult Révész Ágneshez, illetve a lakossághoz információért a lány hogylétét illetően. A közlemény szerint csak akkor bizonyosodhatnak meg a lány épségéről, ha a lány hajlandó beszélni a rendőrséggel.

A 18 éves lánynak vasárnap veszett nyoma a szigeten. Nem ő az első fiatal nő, aki eltűnt Máltán, közvetlenül előtte egy 17 éves orosz lánynak veszett nyoma, és a legfrissebb hírek szerint ennek az orosz nőnek a holttestét találták meg szerdán a rendőrök. A magyar lányról, aki március óta a rokonainál élt a szigetországban, eltűnése óta csütörtökig nem lehetett tudni semmit, de az anyja szerint akkor a Facebookon üzent, hogy jól van. 18 éves lány azt írta, hogy nem akar hazamenni, és hagyják őt békén, jól érzi magát ott, ahol van. Az anya a Blikknek elmondta, hogy nem érti a lány üzenetét, és arra gyanakszik, hogy elrabolták.