A szomszéd kapta el a harmadikról kizuhanó kislányt

Vágólapra másolva!
Videón örökítették meg New Yorkban egy hétéves gyerek megmenekülését, aki kimászott, majd kizuhant egy harmadik emeleti ablakból. A kislányt egy arra járó szomszéd kapta el, aki épp időben érkezett, hogy megmentse az életét.
Vágólapra másolva!

Szerencsésen túlélte a háromemeletnyi zuhanást egy hétéves amerikai kislány, aki kizuhant szülei lakásának ablakából - írja az amerikai Daily Mail internetes kiadása. A brooklyni kislány életét egy szomszéd mentette meg, aki az ablakon kimászó gyereket látva azonnal az ablak alá futott, és a leeső gyereket a földet érés előtt elkapta.

Az amerikai lap szerint az autista hajlamokkal rendelkező gyerek egy rosszul felszerelt légkondicionáló berendezés miatt tudott kimászni az ablakon, mivel a berendezés miatt az ablak nem volt teljesen bezárva. A kislány a zuhanás előtt a légkondicionáló tetején állva énekelt és táncolt a magasban, majd elvesztette az egyensúlyát, és lezuhant.

Az ablakpárkányon táncoló gyerek hatalmas riadalmat keltett a környéken, de mivel az események túl gyorsan történtek, a tűzoltók és a rendőrök nem értek ki időben. Egy közelben lakó buszsofőr azonban nagy lélekjelenléttel éppen elkapta a gyereket, így valóságos hőssé vált a környéken.

A kislányt megmentő férfi, Steve St Bernard a Daily Mailnek azt mondta, hogy nem érzi magát hősnek, mivel ösztönösen cselekedett, és szerinte bárki más is ezt tette volna. Amikor a buszvezető elkapta a magasból lezuhanó kislányt, elszakadt egy ín az egyik bicepszében, ezért kórházba kellett szállítani. A gyereknek ugyanakkor haja szála sem görbült.

A gyerek zuhanását és megmenekülését egy szomszéd videóra is felvette. A felvételt a Daily Mail honlapján, itt nézheti meg.