Belehalt sérüléseibe a harmadik elgázolt motoros

Vágólapra másolva!
Az 58 éves férfi hajnalban halt meg a lengyelországi kórházban. A vasárnapi motorosbaleset sérültjei közül már csak ketten vannak kórházban, a többi sérültet hazaengedték. A három halálos áldozatot követelő balesetet egy jobbkormányos Volkswagen Polo sofőrje okozta, ő őrizetben van.
Vágólapra másolva!

Meghalt a vasárnap délután történt lengyelországi magyar motorosbaleset harmadik áldozata - közölte hétfőn a Kis-Lengyelországi vajdaság rendőrségi szóvivője.

A Krakkó-Zakopane útvonalon fekvő Lubien település határában a szabályosan közlekedő tízfős magyar motoroscsoporttal frontálisan ütközött egy brit rendszámú, jobbkormányos Volkswagen Polo. Az egymás mögött haladó csoport első járművének sofőrje, egy 44 éves férfi és utasa, egy 40 éves nő a helyszínen életét vesztette, a harmadik áldozat, egy 58 éves férfi hajnalban a kórházban halt meg.

A kórházba kerültek közül már két személyt hazaengedtek, az utolsó magyar sérültet - egy 58 éves nőt - Nowy Targban ápolják. A személygépkocsi 58 éves sofőrjét az ügyészség őrizetbe vette. A gázoló személygépkocsi két utasa ugyancsak sérüléseket szenvedett.