Facebookra feltöltött pénzes képre mozdultak rá a rablók

Vágólapra másolva!
Két rabló hatolt be egy házba Ausztráliában, miután a ház tulajdonosának a lánya olyan képet posztolt a Facebookon, amelyen egy nagyobb összeg volt látható. A fénykép azonban valahol máshol készült.
Vágólapra másolva!

Rablók hatoltak be egy ausztráliai házba, miután egy fiatal egy nagy rakás pénzről készített fényképet posztolt a Facebookra. A bunkósbottal és késsel felfegyverkezett rablók csütörtökön csaptak le a 17 éves lány anyjának a házára, de a nő közölte velük, hogy a lány már nem lakik ott - jelentette a BBC. A rablók ennek ellenére átkutatták a házat, és egy kisebb összeget, illetve értéktárgyakat vittek magukkal.

Azt nem tudni, hogy a rablók hogyan találtak rá a címre, ráadásul a lány nem az anyja, hanem a nagymamája lakásából töltötte fel a pénzes képet. A lány a jelentős összeg megszámolásában segített 72 éves nagymamájának, a Sydneytől 120 kilométerre északkeletre fekvő Bundanoonban. Az eset után a rendőrség közleményben figyelmeztetett az érzékeny információk internetes megosztásának veszélyeire.