Elnézést kért a kormánya miatt egy brit képviselő

Vágólapra másolva!
"El kell ismernem, az elmúlt hónapokban a kormány legmagasabb köreit inkompetencia jellemezte egyes minisztériumokban" - írta egy konzervatív képviselő saját kormányáról.  
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kért kormánya munkája miatt egy brit konzervatív képviselő. David Davies a kormány "inkompetenciáját" támadta, amiért a gazdasági válság kezelése helyett a melegházassággal és a Lordok Házának reformjával foglalkozik inkább - írta a Telegraph.

Monmouth képviselője egy helyi lapba írt levelet, amelyben gratulált a nemrég megválasztott városi képviselőknek. Emellett azt írta: "és hadd kérjem a bocsánatukat azoknak, akik úgy érzik, hogy a konzervatív vezetésű kormány cserbenhagyta őket". Úgy fogalmazott: "el kell ismernem, az elmúlt hónapokban a kormány legmagasabb köreit inkompetencia jellemezte egyes minisztériumokban".

Davies kritizálta a David Cameron vezette kormányt amiatt, hogy a melegházassággal és a Lordok Házának reformjával foglalkozik a pénzügyi válság közepette, de amiatt is, mert nem tudott kiutasítani egy terroristát a személyiségi jogok miatt.

A Konzervatív Pártban felerősödtek a kritikus hangok amiatt, hogy a kormányfő fogadjon el több konzervatív programelemet a kormányával. Így arra kérik, hogy csökkentse az adókat, és írjon ki népszavazást az Európával való viszonyról. Nagy-Britanniában 2010 óta konzervatív-liberális kormánykoalíció irányít.