Molesztálással vádolják a szlovákiai Batmant

Vágólapra másolva!
Az egyik szlovák hírportál szerint a hajléktalan férfi Magyarországon tartózkodik. A 25 éves hajléktalan arról vált híressé, hogy Dunaszerdahely utcáin segít az időseknek, és hívja a rendőrséget, ha valami gyanúsat lát.
Vágólapra másolva!

Kiskorú lány molesztálásával vádolják a dunaszerdahelyi Batmanként elhíresült hajléktalant - írja a Paraméter.sk. A szlovák hírportál szerint a 25 éves fiatalember ügyét hétfőn tárgyalta volna a dunaszerdahelyi bíróság, a tárgyalást azonban elnapolták, mivel az állítólagos áldozat nem jelent meg a tárgyaláson.

A szexuális zaklatással megvádolt dunaszerdahelyi Batman ez után eltűnt, a Cas.sk című másik szlovák lap szerint Magyarországon tartózkodik.

A férfiról márciusban a Reuters nemzetközi hírügynökség is hírt adott. A tudósítás szerint az elhagyott panelházban élő Kohári Zoltán házi készítésű, bőr Batman-ruhában járja a várost, takarítja az utcákat, segít az időseknek, és hívja a rendőrséget, ha valami gyanúsat lát.

A Reuters szerint a fiatalember víz, villany és fűtés nélkül él az elhagyott panelban, és sokszor azoktól kap ételt, akiken segített.