Szűz lányoknak ajánlja magát Putyin

Vágólapra másolva!
Szinte vírusként terjed az interneten Vlagyimir Putyin kampányvideója. A vasárnapi orosz elnökválasztásra készült filmben egy jósnő azt mondja egy fiatal lánynak, hogy Putyin lesz a végzete, őt szánja neki a sors. A jóslat után a lány elmegy szavazni.
Vágólapra másolva!

Voksolásra biztatja új kampányvideójában az első szavazókat Vlagyimir Putyin jelenlegi orosz miniszterelnök, elnökjelölt. A videó szinte vírusként terjed, a YouTube videomegosztón eddig már több mint 300 ezren látták. A videón egy fiatal lány jósnőhöz megy, hogy megtudja, kit szán neki a sors. A lány azt mondja a jósnőnek, ez lesz neki az első, ezért szeretné, ha szerelem lenne.

A jósnő elkezd kártyát vetni, azt mondja, ez nem csalás, ez szerelem lesz, majd felfordít egy Putyint ábrázoló kártyát. Boldog leszel vele - mondja a jósnő a lánynak, aki elindul egy szavazóhelyiség felé.

Bár az orosz elnökválasztás hivatalosan csak vasárnap kezdődik, Oroszország eldugott vidékein és távoli tundráin már elkezdték a szavazást. Az orosz választási tisztviselők helikopterrel és speciális járművekkel viszik a szavazóurnát a jégmezőkre, hogy rénszarvaspásztoroktól és vadászoktól gyűjtsék be a Vlagyimir Putyin visszatérését ígérő választás első voksait.


szólj hozzá: Szűz szavazó Putyint választja

Arra semmi esély, hogy Putyin helyett más legyen az orosz államfő, de már az is nagy kudarc lenne számára, ha nem tudná lemosni ellenfeleit már vasárnap. Már a tavalyi parlamenti választások is foltot ejtettek rajta, de az elnökválasztás még tovább rombolhatja a putyinizmust.