Whitney nélkül is elindult a Grammy-buli

meghalt Whitney Houston 2012.02.11-én
Vágólapra másolva!
Megtartják a Grammy-díj-átadót megelőző gálát a Beverly Hilton hotelben, Whitney Houston nélkül. A szobájában holtan talált énekesnőt várták a partira, ahol megjelentek ugyan a meghívottak, de mindenki róla beszél.
Vágólapra másolva!

A USA Today tudósítója szerint az eredeti tervnek megfelelően megtartják a Grammy-díj-átadót megelőző gálát a Beverly Hilton hotelben, amelyre Whitney Houstont is várták. Az énekesnő, akit vasárnap holtan találtak szállodai szobájában, állítólag nagyon készült a partira, amelyen énekelt is volna.

A partit Clive Davis zenei producer rendezi. Hangos és élénk tömeg érkezett meg a bulira a USA Today szerint, de közülük sokan fejezték ki sajnálatukat, és arról beszélgettek, mennyire megrázta őket Whitney Houston halála. Azt is többen megjegyezték, hogy mennyire szürreális érzés úgy ünnepelni, hogy az énekesnő holtteste még mindig az épületben van. A partin megjelent többek között Toni Braxton, Jon Voight, Alicia Keys és Britney Spears is.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt
Whitney Houston ugyanott halt meg, ahol a partit tartják

Clive Davis megnyitó beszédében arról beszélt, mennyire megrendítette a halálhír. "Whitney annyira várta a ma estét" - mondta. Szerinte a parti résztvevői olyanok, mintha az énekesnő családtagjai lennének. "Whitney csodálatos és ragyogó tehetségű ember volt, teljesen betöltötte a színpadot. Ő biztosan azt akarta volna, hogy tovább szóljon a zene." Davis az ő emlékének ajánlotta az estét, és hozzátette, hogy a család áldásával tartják meg a gálát. "Most pedig, hölgyeim és uraim, szóljon a zene!" - mondta.

Neil Portnow, a Grammy-díj-bizottság elnöke a gálán azt közölte, Jennifer Hudson Houston tiszteletére énekel majd a díjátadón. Erről itt olvashat bővebben.

A hotel egyik oldalsó bejáratánál néhány tucat rajongó gyűlt össze, és gyertyákat gyújtottak az énekesnő emlékére.