Kiadták Whitney Houston holttestét a családjának

Whitney Houston holttestét szállító autó érkezik a New Jersey Newark Whigham ravatalozóba
Vágólapra másolva!
A törvényszéki orvostani vizsgálat szerint gyógyszer és alkohol keveréke okozta a 48 éves amerikai énekesnő halálát. Whitney Houston holttestét kiadták a családjának, de a temetéséről még nem döntöttek.
Vágólapra másolva!

Receptköteles gyógyszerek és alkohol kombinációjától halt meg Whitney Houston amerikai énekesnő - írja a TMZ.com, amely szerint a törvényszéki orvostani vizsgálat eredményét hétfőn közölték Houston hozzátartozóival. Az amerikai online bulvárlap szerint a hatóságok úgy döntöttek, hogy a sztár holttestét kiadják a családnak, amely azt várhatóan még hétfőn New Jerseybe szállíttatja. A hozzátartozók még nem döntöttek a temetés részleteiről.

Bár találtak vizet az énekesnő tüdejében, valószínűleg nem a fulladás okozta a halálát. A hétfőn kiadott rendőrségi közlemény szerint az énekesnőre eszméletlenül találtak rá a Beverly Hills-i hotelszoba fürdőkádjában. A víz alatt feküdt, és "nyilvánvalóan eszméletlen volt" - közölte a rendőrség. A boncolás teljes eredményét 6-8 héten belül hozzák nyilvánosságra. "Houstont stábjának tagjai húzták ki a kádból, és azonnal értesítették a szálloda biztonsági személyzetét" - áll a közleményben.

A popdíva halála óta megnövekedett albumainak eladási száma. Az Amazon.com internetes oldalon a legkelendőbb lemezek húszas listáján az első tíz helyet Whitney Houston-album foglalja el.

Az iTunes 200 leggyakrabban letöltött dala közül pedig 42 Whitney Houston slágere. Az első helyen az I Will Allways Love You című dal szerepel.

(Whitney Houston halálának lehetséges okáról itt olvashat. Az énekesnő zenei életművéről szóló összefoglalót itt találja, filmes karrierjének főbb állomásairól pedig itt olvashat.)