Csillagot kap Hollywoodban Michael Jackson

Vágólapra másolva!
Az elhunyt énekes kéz- és lábnyomát jelképező cipőt, valamint híres gyémántberakásos kesztyűjét három gyermeke préseli majd a Hollywood Boulevard sétányába.
Vágólapra másolva!

Halála után mintegy két és fél évvel csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányán Michael Jackson. Az ünnepséget január 26-án tartják, a popsztár három gyermeke, Paris, Prince és Blanket préseli cementbe a Michael Jackson kéz- és lábnyomát jelképező cipőt, valamint híres gyémántberakásos kesztyűjét.

Jackson csillaga többek között Marilyn Monroe, Humphrey Bogart és Bette Davis legendás filmszínész "szomszédja" lesz a Hollywood Boulevard-on. Az ünnepség egybeesik az énekes emlékének adózó Cirque du Soleil társulat Los Angeles-i előadásának bemutatójával.

Michael Jackson 2009. június 25-én halt meg az álmatlanságának kezelésére szedett propofol túladagolása következtében. Orvosát, Conrad Murrayt (a tárgyalásról és a doktorról szóló összes [origo]-s cikket itt olvashatja), aki hónapokon keresztül beadta neki a gyógyszert, novemberben bűnösnek találtak, és négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.