A karácsonyfa mellett gyilkoltak meg egy családot Texasban

Hét embert gyilkoltak meg karácsonykor a texasi Grapevillben
Vágólapra másolva!
Négy nő és három férfi holttestét találták meg a rendőrök a Dallas melletti Grapevine egyik lakásában. Az áldozatok a lövöldözés előtt éppen a karácsonyi ajándékokat bontották ki.
Vágólapra másolva!

A texasi rendőrség hét halottat talált egy lakásban a Dallashoz közeli Grapevine településen. Mindannyian a karácsonyi ajándékokat bontottak ki közvetlenül az előtt, hogy halálos lövés érte őket. A rendőrség azt feltételezi, hogy a hét ember ugyanahhoz a családhoz tartozott, a legfiatalabb 18, a legidősebb áldozat 60 éves volt.

A négy nő és három férfi holttestét a konyhában, illetve a nappaliban találták meg, ahol egy feldíszített karácsonyfa is állt. A holttestek mellett két kézifegyver volt. A rendőrség egyelőre vizsgálja a gyilkosságok indítékát. A szomszédos lakások közül több üres, és a szomszédok sem jelentették, hogy bármit hallottak volna az egyébként csendes karácsony reggelen. A rendőrség az után vonult ki a lakáshoz, hogy a 911-es segélyhívószámon hívás érkezett, de a vonal másik végén senki sem szólt bele a telefonba.

Forrás: MTI/EPA/Larry W. Smith
Grapevine-i rendőrök a bűntény helyszínén