Meztelen pakisztáni színésznővel robbantott az indiai FHM

Veena Malik, pakisztáni színésznő az indiai CKM címlapján
Vágólapra másolva!
Az indiai FHM közzétette következő címlapját, melyen Veena Malik pakisztáni színésznő látható meztelenül, karjára a pakisztáni hírszerzés monogramja tetoválva. A pakisztániak felháborodtak, Veena Malik szerint a képek hamisak, az FHM szerkesztője szerint azonban videójuk is van a fotózásról.
Vágólapra másolva!

Az indiai FHM óriásit robbantott pénteken, amikor reggel a Twitteren előállt a következő címlapjával. Azon a pakisztáni színésznő, Veena Malik látható meztelenül, karjára az ISI szó tetoválva, amely Pakisztán titkosszolgálatának rövidítése - számol be az esetről a Foreign Policy blogja.

Az interneten féktelen vita bontakozott ki ezután a twitterezők között mindkét országban, az FHM internetes oldala összeomlott. Egyesek szerint digitálisan manipulált képekről, míg mások szerint a színésznő merész mutatványáról van szó. Egyesek azt állítják, hogy Malik az ISI tagja, míg az MTV India szerint a nő szörnyű ügynök, ha így leleplezi magát.

Veena Malik tagadta, hogy meztelenül pózolt volna a magazinnak, azt állítja, hogy a kép hamisítvány, és jogi lépésekkel fenyegetőzik (az újságot korábban már megvádolták azzal, hogy manipulálta a képeit).

Forrás: AFP
Veena Malik egy korábbi fotózáson

Az FHM India ugyanakkor azzal vágott vissza, hogy videója van a fotózásról, valamint egy e-mail Maliktól, amelyben azt írja, hogy mennyire várja a címlapot.

Pakisztánban pusztán a meztelen kép is nagy felháborodást okozott, míg a másik kérdés az volt, hogy miért a titkosügynökség van rátetoválva a hölgyre. Az FHM India szerkesztője, Kabeer Sharma azt mondta a BBC-nek, hogy egy csak egy vicc. Szerinte ez egy szófordulat Indiában, ha valami balul sül el, ők arra általában azt mondják, hogy biztos az ISI áll mögötte.

Veena Malik már korábban is nagy vihart kavart Pakisztánban, amikor szerepelt India egyik televíziós valóságshow-jában. Hazatérése után a modellt és színésznőt a média és az egyházfők is támadták.