Drogcsempészés miatt áll bíróság előtt egy kolumbiai szépségkirálynő

Vágólapra másolva!
Buenos Airesben állt bíróság elé Angie Sanclemente, kolumbiai szépségkirálynő, akit kábítószercsempészéssel vádolnak. A modell tagadta bűnösségét a tárgyaláson, és azt mondta, csak annyit tett, hogy vőlegénye nevében felhívott néhány embert.
Vágólapra másolva!

A korábbi kolumbiai szépségkirálynő az argentínai bíróságon kezdődött tárgyaláson tagadta, hogy drogot csempészett volna - számolt be internetes oldalán a BBC brit közszolgálati médium. A 31 éves Angie Sanclementét azzal vádolják, több fiatal nőt is beszervezett arra, hogy Mexikón keresztül Európába csempésszen drogot.

A modell a Buenos Aires-i bíróságon azt mondta, hogy házasságot kötni ment Argentínába, nem kábítószert csempészni. A volt szépségkirálynő barátjával és még öt gyanúsítottal együtt áll a bíróság előtt. "Nem vagyok drogcsempész" - mondta a nő a tárgyaláson. Vallomásában elmondta, csak annyit tett, hogy a vőlegénye nevében felhívott néhány embert.

Ügyvédei szerint nincs bizonyíték arra, hogy a volt szépségkirálynő drogot csempészett volna, szerintük csak vőlegényéhez fűződő viszonya miatt keverték az ügybe.

Angie Sanclementét több hónapig tartó bujkálás után tavaly májusban tartóztatták le az argentin fővárosban. A modell azt mondta, azután kezdett el bujkálni, hogy vőlegényét letartóztatták, ő pedig félt, hogy megerőszakolják a börtönben. A nyomozás akkor kezdődött, amikor egy másik gyanúsítottat 55 kiló kokainnal elfogtak egy mexikói repülőtéren.

2000-ben Sanclemente megnyerte a népszerű kolumbiai Coffee Queen címet, de vissza kellett adnia a koronát, miután kiderült, hogy férjnél van, ami ellentmond a verseny szabályainak.