Autóbalesetben meghalt egy magyar idénymunkás Ausztriában

Vágólapra másolva!
Az osztrák rendőrség egyelőre vizsálja, hogy ki vezette azt az autót, mely lesodródott az útról és egy kőfalnak csapódott vasárnap este Salzburg tartományban. Az ütközés erejétől a jármű két részre szakadt, és az autóban utazó 23 éves magyar férfi életét vesztette. Az autóban utazó másik férfit sokkos állapotban szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Autóbalesetben meghalt egy magyar idénymunkás vasárnap este Ausztriában, egy másik megsérült - közölte az osztrák rendőrség. A gépkocsiban két magyar férfi utazott, amikor a jármű vasárnap este tíz óra után, Salzburg tartományban, Eben im Pongau térségében jobbra lesodródott az útról és oldalával egy kőfalnak csapódott. Az ütközés erejétől a jármű ketté szakadt, és mindkét férfi kirepült belőle. Az autó elülső része még mintegy 30 métert sodródott az ütközés után.

Egyikük, egy 23 éves férfi súlyos koponyasérülést szenvedett és a helyszínen meghalt. A másik utast, egy 31 éves férfit zúzódásokkal, sokkos állapotban a schwarzachi kórházba szállították. Állapota miatt egyelőre nem tudták kihallgatni. A rendőrség szakértő bevonásával próbálja megállapítani, hogy ki vezette az autót a baleset időpontjában.