Extra méretű pólókba öltözteti a látogatókat egy New York-i börtön

Vágólapra másolva!
Sem alulöltözötten, sem túlruházkodva nem mehet be látogató New York fő börtönkomplexumába, nehogy a lenge öltözetű nők miatt összeverekedjenek a rabok. A börtön ezért extra méretű pólókat vásárolt, hogy abba öltöztesse a nem megfelelő ruhában érkező látogatókat.
Vágólapra másolva!

750 nagyméretű, XXL-es pólót vásárolt New York fő börtönkomplexuma, mert az új szabályok szerint sem alulöltözötten, sem túlruházkodva nem mehet be látogató a börtönbe. A börtön ezért "nagyban" felruházza azokat a vendégeket, akik nem megfelelő öltözékben érkeznek.

A nagyméretű felsőruha azért fontos a börtön szóvivője szerint, hogy "minél kevesebbet áruljon el a női idomokról, ne korbácsolja fel a rabok kedélyét, ami események láncolatát indíthatja el a rácsok mögött". Az elítéltek gyakran tesznek megjegyzést társaik látogatóira, ha azok kihívóan lenge öltözékben érkeznek a börtönbe, amiből azután heves szóváltás és verekedés adódhat.

Az előírás szerint a szoknya legfeljebb nyolc centivel a térd fölött érhet véget, azaz nem lehet mini. Tilos a dekoltázs, a pucér has és a hát láttatása. Az öltözék másik végletét sem engedi a börtön, mert a "túlöltözöttség" csempészésre adhat lehetőséget.