Felesége veszi át a feltűnősködő Las Vegas-i polgármester helyét

Vágólapra másolva!
A nagyvilági Oscar Goodman felesége a szavazatok 60 százalékával nyerte meg a polgármester-választást Las Vegasban. A tizenkét év után távozó Las Vegas-i polgármester akkor lett népszerű, amikor a világ minden tájáról sztriptíztáncosokat igazolt, hogy fellendítse a "bűnös város" turizmusát. Hetvenkét éves felesége azt ígéri, férje politikáját fogja folytatni.
Vágólapra másolva!

Las Vegas városa a volt polgármester feleségét választotta meg a város élére, hogy így pótolják az előző városvezetőt. A nagyvilági Oscar Goodman felesége a szavazatok 60 százalékával nyerte meg a választást. Carolyn Goodman azért indult a választáson, mert a férje 12 éven át volt polgármester, ezért már nem lehet újraválasztani. A 72 éves asszony a megválasztása után azt mondta: "Jól fogjuk érezni magunkat a következő négy évben."

A Goodman házaspár, amely állítása szerint a világ legboldogabb párja, nagyon népszerű Las Vegasban. Goodman polgármester többek között akkor lett ismert, amikor körbeutazta a világot azért, hogy sztriptíztáncosokat vigyen Las Vegasba a "bűnös város" turizmusának fellendítésére.

A korábbi jogász Oscar Goodman egyébként szerepelt Martin Scorsese Casino című filmjében is. Felesége, Carolyn Goodman a kampánya során azt ígérte, hogy férje munkáját akarja folytatni, és fejleszteni akarja a jelenleg lelakott belvárost.

Las Vegast egy ideje gazdasági visszaesés, eladósodottság és magas munkanélküliség sújtja. A népszerű Oscar Goodman a neje politikai karrierjének egyengetése mellett a polgármesteri éveiről szóló tévéshow előkészületeiről tárgyal.