Felesége terhessége bonyolítja Anthony Weiner erekcióügyét

Vágólapra másolva!
Tovább bonyolódott az illetlen, alsógatyás fotó miatt a figyelem középpontjába került Anthony Weiner amerikai képviselő botránya, miután kiderült, hogy a felesége várandós. A képviselő szóvivője nem erősítette meg az információt, de a baráti körből származó információk szerint a 35 éves Huma Abedin gyermeket vár.
Vágólapra másolva!

Gyermeket vár Huma Abedin, a szexbotrányba keveredett amerikai demokrata képviselő, Anthony Weiner felesége. A házaspárhoz közel álló forrás a New York Daily News című amerikai napilapnak elmondta, hogy a hír sokkolta a pár baráti társaságát.

"Reméltem, hogy nem igaz" - mondta Abedin egyik régi kollégája, akivel még Hillary Clinton 2008-as kampánya során együtt dolgoztak. "Mindig könnyebb kisétálni egy kapcsolatból, ha nincs gyerek" - mondta a nő.

A 46 éves demokrata képviselő korábban megerősítette, hogy ő és felesége a szexbotrány ellenére együtt maradnak. Weiner azonban nem kommentálta a felesége terhességéről szóló hírt.

A 35 éves Huma Abedin jelenleg egyhetes diplomáciai úton van Hillary Clinton amerikai külügyminiszterrel. Egy közeli barátja szerint Abedin vissza fog pattanni a bizarr botrányról, amely nevetség tárgyává tette a férjét.