Belehalt kísérletébe az orosz férfi, aki élve temettette el magát

Vágólapra másolva!
Kitartását akarta próbára tenni az az orosz férfi, aki élve temettette el magát barátai kertjében. Hogy levegőt kapjon, lyukakat fúrt a koporsóba, ám azokat egy éjszakai vihar eltömítette, így a férfi reggelre megfulladt.
Vágólapra másolva!

Megfulladt a föld alatt az a 35 éves orosz férfi, aki kitartását akarta tesztelni, ezért élve temettette el magát barátai kertjében. A számítógép-programozóként dolgozó apuka megkérte barátait, segítsenek neki, hogy a föld alatt tölthesse az éjszakát. Gödröt ástak a kertben, és a férfit egy koporsószerű ládába fektették, amelynek az oldalába lyukakat fúrtak a levegőnek. A Telegraph brit lap online kiadása szerint a férfi a próbára magával vitt a föld alá egy takarót, egy üveg ásványvizet és egy mobiltelefont. Az áldozat barátai azt mondták a nyomozóknak, hogy deszkákkal és földdel fedték be a lyukat, nagyjából 20 centiméter mélységig, majd hazamentek, miután eltemetett barátjuk felhívta őket, és azt mondta, hogy minden rendben van vele. A férfit másnap holtan találták. A nyomozók feltételezése szerint az éjszaka kitört viharban az eső eltömítette a levegő bejutására fúrt lyukakat.

A férfira hatással lehettek az interneten olvasott történetek az élve eltemettetésről. Számos orosz blogger ír ugyanis mostanában arról, hogy felügyelet mellett, élve temettetik el magukat. Tavaly nyáron az északi Vologda régióban halt meg egy férfi, amikor haláltól való félelmét próbálta legyőzni oly módon, hogy megkérte barátait, temessék el élve az erdőben.