Vágólapra másolva!
Elhalasztotta a nászutat, és az Egyesült Királyságban marad a hétvégére Vilmos herceg és Katalin hercegnő. A pár szombat dél körül hagyta el helikopterrel a Buckingham-palotát, de az nem ismert, hogy hova mentek.
Vágólapra másolva!

A pénteken összeházasodott Vilmos herceg és Katalin hercegnő úgy döntött, hogy a tervezettel ellentétben mégsem utaznak el szombaton a nászútjukra - olvasható a BBC brit közszolgálati médium honlapján. A BBC korábban azt írta, hogy a pár nászútra indult, amikor szombat dél körül helikopterrel elhagyták a Buckingham-palotát.

A BBC szerint a hercegi pár a hétvégét még az Egyesült Királyságban tölti. Az egyelőre nem ismert, hogy hova mentek a helikopterrel, mint ahogy az sem nyilvános, hogy hova utaznak majd nászútra. A sajtót is megkérték, hogy diszkréten kezeljék az útról szerzett információt.

A péntek déli esküvő után este Vilmos és Katalin a Buckingham-palotában tartott fogadáson vett részt, és az éjszakát is a londoni palotában töltötték. Az esküvőről szóló cikkeinket ide kattintva találja meg.