Kocsikkal is kényeztette barátnőit Silvio Berlusconi

Vágólapra másolva!
Silvio Berlusconi állítólag 280 ezer euróért vásárolt vadonatúj autókat ajándékba barátnőinek, akik az olasz kormányfő ellen zajló büntetőeljárásban is érintettek.
Vágólapra másolva!

Összesen tizenhárom autót, köztük öt Minit, négy Smartot egy 70 ezer eurós Land Rovert és egy Volkswagen Beetle-t ajándékozott táncos barátnőinek Silvio Berlusconi olasz kormányfő - derült ki a milánói ügyészek által bemutatott bizonyítékokból, amelyben az olasz kormányfőt kiskorúval folytatott tiltott kéjelgéssel vádolják. Az autók egy részét az eljárás során megnevezett táncosnők és prostituáltak kapták - írja a Telegraph.

Az ügyészek korábban már bemutattak különböző bankszámla-kivonatokat, amelyek bizonyítják, hogy a 74 éves, milliomos Berlusconi ékszerekkel és készpénzzel halmozta el barátnőit, de az csak most derült ki, hogy autókat is ajándékozott nekik. Az autókat Berlusconi saját pénzéből fizette, az utalások az ő bankszámlájáról érkeztek.

Az olasz kormányfőnek április 6-án kell bíróság elé állnia hatalommal való visszaélés és kiskorúakkal folytatott szexuális viszony miatt. Az ügyészek szerint Berlusconi "jelentős" számú fiatalkorú nőnek fizetett szexuális szolgáltatásokért, beleértve a 17 esztendős, Ruby néven ismert marokkói lányt. A kormányfőt el akarják számoltatni amiatt is, hogy amikor a rendőrség őrizetbe vette a táncosnőt lopás vádjával, ő közbelépett a szabadon bocsátása érdekében. Berlusconi tagadja, hogy kiskorúakkal létesített volna szexuális kapcsolatot, és visszautasította a hatalommal való visszaélés vádját is. (Az olasz kormányfő szexbotrányairól itt olvashat bővebben.)