Berlusconi Rubyja is ott lesz a bécsi Operabálon

Vágólapra másolva!
Az olasz kormányfő szexbotrányának főszereplője, a Ruby néven elhíresült marokkói lány kíséri el a bécsi Operabálra Richard Lugner osztrák vállalkozót. A playboy hírében álló Lugner a szervezők szerint mostani választásával túl messzire ment.
Vágólapra másolva!

A 78 éves Richard Lugner, aki arról híres, hogy minden évben egy "sztárocskával" jelenik meg a nagy hagyományokkal rendelkező eseményen, kedden bejelentette, hogy idén Rubyval, a szívrablóval jelenik meg a bécsi Operabálon. "Nemrég kötöttük meg a szerződést" - mondta Richard Lugner, akinek az osztrák bulvársajtóban megjelent beszámolók szerint idén különösen nehezen sikerült partnert találnia az eseményre. Az idős osztrák vállalkozó korábban olyan nőkkel jelent meg az előkelő társadalmi eseményen, mint Pamela Anderson, Carmen Electra vagy Paris Hilton. Idén azonban az első két választása kudarcba fulladt, majd Bo Dereket is "dobnia kellett", mert az amerikai színésznőnek túl sok követelése volt.


Így végül a marokkói Karima El Mahroug fogja elkísérni, akit "Ruby, a szívrabló" néven ismert meg a világ Silvio Berlusconi olasz kormányfő szexbotrányával kapcsolatban.

A bécsi Operabál szervezője a hírre reagálva kijelentette, hogy Lugner idén túl messzire ment. "Ez a legkínosabb dolog, amit Lugner úr valaha is tett" - jelentette ki Desirée Treichl-Stürgkh, aki szerint a meghívás "szomorú, megszégyenítő és tiszteletlen", és azzal fenyegette meg Lugnert, hogy jövőre nem vehet részt az eseményen.

Silvio Berlusconi olasz kormányfő ellen januárban indult eljárás, azzal gyanúsítják, hogy hatalmával visszaélve tavaly májusban közbenjárt a milánói rendőrségen egy kiskorú prostituált érdekében. Feltételezések szerint Berlusconi tavaly tavasszal odatelefonált a rendőrségre, hogy engedjék el Rubyt, az akkor még 17 éves táncoslányt, akit lopásért vettek őrizetbe. Az olasz sajtóban "Rubygate"-ként elhíresült ügyben még kiskorú prostitúciója miatt is felelősségre vonhatják Berlusconit, ugyanis a lány állítólag többször vett részt a kormányfő partijain. A fiatal marokkói lány azt mondta, hogy többször is járt más fiatal nőkkel együtt a kormányfő Milánó melletti villájában. Korábban felmerült a gyanú, hogy Berlusconi szexuális kapcsolatot létesített a tinilánnyal, de a kormányfő tagadta a vádakat. (Berlusconi szexbotrányáról itt olvashat részletesen.)