Már három országban nyomoznak a két hete eltűnt svájci ikerpár után

Vágólapra másolva!
Három ország rendőrsége kutat egy hatéves ikerpár után, akik másfél hete nyomtalanul eltűntek, miután apjuk elvitte őket Korzikára. Az apa öngyilkos lett, egy most előkerült búcsúlevélben pedig azt állítja, hogy a lányokat is megölte.
Vágólapra másolva!

Nagy erőkkel nyomoz a francia, az olasz és a svájci rendőrség egy hatéves ikerpár után, akik még január 30-án tűntek el. A lányokat apjuk vitte el elvált feleségétől hétvégi láthatásra, de nem vitte vissza őket. Az apa, a svájci Matthias Schepp egy dél-olaszországi vasútállomáson egy vonat alá vetette magát február 3-án, a lányok pedig nyomtalanul eltűntek.

A Le Parisien című francia napilap szerint az apa búcsúleveléből az derül ki, hogy a lányok már nem élnek. A lap szerint az apa egyértelműen arra utalt, hogy megöli a két hatéves kislányt, majd magával is végez.

A BBC a rendőrségre hivatkozva azt írja, hogy Schepp kompmenetrendeken kívül öngyilkossággal, fegyverekkel, és mérgezéssel foglalkozó weboldalakat nézegetett a számítógépén mielőtt öngyilkos lett. Matthias Scheppet utoljára egy Korzikára tartó kompon látták az ikrekkel, de Franciaországba már egyedül tért vissza. A rendőrségi szóvivő szerint az apa számítógépéről kiderül, hogy gondosan megtervezte az utazást.

A nyomozás most arra koncentrál, hogy rekonstruálja, mit csinált pontosan a svájci férfi onnantól, amikor a lányokkal megérkezett Korzikára.
A lányok olasz édesanyja az egyik olasz tévécsatornán szerdán arra kérte a nézőket, hogy bárki bármit tud az ügyről, vagy látta a lányokat, azonnal jelentkezzen a rendőrségen.