Fitnesztitkairól is mesélt Naomi Campbellnek a tigrisrajongó Putyin

Vágólapra másolva!
Hogyan tartja karban magát, mi tetszett neki a számára diáklányok által készített erotikus naptárban, és kiket tart magánál keményebbeknek? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszolt Naomi Campbell szupermodellnek Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök egy most megjelent interjúban.
Vágólapra másolva!

Fitnesz-titkairól, harcművészetek és tigrisek iránti rajongásáról beszélt Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Naomi Campbell szupermodellnek egy interjúban. A modell még tavaly novemberben beszélgetett az orosz politikussal a tigrisek megmentéséről szóló Szentpéterváron tartott csúcstalálkozón, de az interjú csak hétfőn jelent meg a brit GQ magazinban.

Ebben számos kérdést érintenek, elsősorban Putyin testmozgási szokásairól, kedvenc sportjairól, motorokról esik szó. Kiderül, Putyin keményebbnek tartja magánál a motorosokat - akikkel tavaly együtt mutatkozott Ukrajnában, és a puszta ököllel harcoló ökölvívókat - akiknek a meccseire alkalmanként ki szokott látogatni. A neki fehérneműben pózoló diáklányokat azért tiszteli elsősorban, mert vállalni merték, hogy rajongásukkal kiváltják mások rosszallását.

Putyin elárulta, hogyan tartja karban magát: naponta úszik, de tornatermi edzésekre is jár, és alkalmanként edzésterven kívül is sportol barátaival. Azt is elárulta, hogy az utóbbi időben elkerülték a sérülések a különböző extrém sportok alatt. Szóba kerülnek a tigrisek is, Putyin szerint egy tévéműsort látva keltette fel az érdeklődését a vadállatok védelme, és beszámol arról is, milyen élmény volt befogni egyet Szibériában.